Bine v-am gasit!

Bine ati venit!

Acordati-va putin timp si aruncati o privire!

Articolele sunt in stare buna

Fiecare dintre noi merita o mica atentie pentru sine!

Acesta nu este un magazin online, este un hobby de al meu de cateva ani; sunt lucrusoare cumparate sau primite in dar de curand, pastrate in conditii exclente, pur si simplu uitate intr-un coltisor sparand ca le voi purta intro zi si asa ca s-au aglomerat dressing-ul meu.

Pentru evitarea unor intelegerii neplacute, va rog sa cereti oricate detalii doriti, iar eu voi incerca sa va raspund cum pot.

Exclus schimbul!

Nu ezitati sa parcurgeti in liniste postarile mai vechi, veti gasi cu siguranta lucruri frumoase si poate pe gustul dvs.

Va astept cu mare drag!

Va multumesc pentru vizita!

Va astept cu propuneri si oferte

Email meu e viva.marynela@gmail.com

duminică, 11 martie 2012

Slim Lift-marime L
Senzationala lenjerie Slim Lift iti subtiaza silueta prin designul special care iti pune in evidenta formele. Materialul din microfibre super elastice si flexibile iti asigura confortul si permite pielii sa respire.
Slim Lift urmeSubtiaza si Defineste 
Corpul tau va arata mai zvelt, coapsele si fesele mai ferme, abdomenul mai plat.aza linia corpului, fara sa forteze pozitii incomode.
Usor de Imbracat 
Fara fire, ciupeli sau impunsaturi. 
Suport si sustinere naturala!
Confortabil si Discret 
Materialul din microfibre super elasticSlim Lift acopera toate zonele cu probleme, de deasupra genunchilor pana sub sani. Corpul tau va parea mai zvelt, coapsele si fesele ferme, abdomenul mai plat.e si flexibile iti asigura confortul si piermite pielii sa respire.
NU SCHIMB
Pret cu transport 45ron

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu